OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle (2B) - FP Houthalen-Genk (1)  7-13 (1-7)

DATUM 06-01-2006

DOELPUNTEN 5’ 1-0 Grunholz, 7’ 1-1 Hulshorst, 10’ 1-2 Rebel, 12’ 1-3 Stegeman, 14’ 1-4 Leone, 17’ 1-5 Hulshorst, 18’ 1-6 Stegeman, 19’ 1-7 Stegemann 23’ 2-7 Govers, 24’ 2-8 Idlaasri, 25’ 3-8 Vergauwen, 25’ 3-9 Hulshorst, 27’ 4-9 Toukouki, 28’ 5-9 Grunholz, 28’ 5-10 Rebel, 30’ 5-11 Hulshorst, 33’ 6-11 Vergauwen, 33’ 7-11 Grunholz, 34’ 7-12 Rebel, 35’ 7-13 Hulshorst, 39’ 8-13 Toukouki

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Jef Geets, Raf Govers, Roy Michiels (k), Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Stijn Janssens, Tim Vergauwen, Tom Gijsbrechts (d)

Opstelling Houthalen-Genk: Dandoy (d), Conte (d), Hulshorst, Rebel, Moustaffa, Leone, Coppola, Stegeman (k), Idlaasri, Fermont, Lagovireh, Boualjaz

Nieuw doelpuntenfestijn in Sporthal Berckhoven
Deze bekerwedstrijd tussen Krijnen Keukens Malle en Houthalen-Genk werd gekenmerkt door (1) de vele doelpunten waarvan enkele heuse beauty’s en (2) het debuut van Tim Vergauwen bij Malle (overgekomen van Brussels) en Moesie Rebel bij Genk (overgekomen van De Hommel uit Nederland). De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam dan ook verdiend op voorsprong via Edwin Grunholz die vanuit een zeer scherpe hoek binnenschoot. Lang liet het antwoord van Houthalen-Genk niet op zich wachten want reeds 2 minuten later lukte Dick Hulshorst de gelijkmaker voor de bezoekers. Terwijl Krijnen Keukens Malle eerder verzaakte om de kansen af te maken, werden zij koud gepakt op de scherpe counters van de Limburgers die in de resterende speeltijd van de eerste helft via doelpunten van Rebel, Leone, Hulshorst en drie keer kapitein Stegeman uitliepen tot een zeer comfortabele 1-7 ruststand.

Na rust werden de toeschouwers in de uitverkochte Sporthal Berkhoven verwend met enkele prachtige doelpunten. In de 23ste minuut maakte Raf Govers op aangeven van Tim Vergauwen 2-7 maar nog in dezelfde minuut vergrootte Idlaasri met een magistraal schot de voorsprong voor Genk opnieuw tot 6 doelpunten. Even later lukte Tim Vergauwen tegen een van zijn vroegere clubs, zijn 1ste doelpunt voor zijn nieuwe club maar opnieuw werd dit meteen beantwoord door Genk, dit keer door Dick Hulshorst die zijn derde doelpunt van de avond maakte. Toen Krijnen Keukens Malle met nog 7 minuten te spelen deze 3-9 achterstand omboog tot 5-9 dankzij doelpunten van Toukouki en Grunholz en er bij Houthalen-Genk wat onrust ontstond bij een time-out, was er even hoop dat het terug een wedstrijd zou worden maar, en dit wordt zowat hét verhaal van de tweede helft, toch liep Houthalen-Genk snel weer uit tot 5-11 via doelpunten van uitblinkers Rebel en Hulshorst. In de slotfase van de wedstrijd weerhield het doelhout Krijnen Keukens Malle van een kleinere verliesscore want ondanks doelpunten van Vergauwen, Toukouki en Grunholz werd het toch een overtuigende en dik verdiende 8-13 overwinning voor de 1ste nationaler waarbij opnieuw het duo Hulshorst, Rebel de laatste 2 doelpunten voor hun rekening namen. Net voor affluiten parreerde Norbert Laenens nog een 10-meter van de nog steeds zeer verdienstelijke veteraan, Antonio Leone